"LİSESİZ GÜNLERDEN ÜNİVERSİTELİ HAYATA: ÇORUM’DA EĞİTİM" KONULU PANEL DÜZENLENECEKTİR

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle “Lisesiz Günlerden Üniversiteli Hayata: Çorum’da Eğitim” konulu bir panel düzenlenecektir.

24 Kasım 2016 Perşembe günü saat 14.00’te HİTÜ MYO Ethem Erkoç Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan panele konuşmacı olarak Çorum’un kültür değerleri Eğitimci-Yazar Abdulkadir Ozulu, Eğitimci-Yazar Ethem Erkoç ve Eğitimci-Sanatçı Hasan Tuluk katılacaklardır. Panelin moderatörlüğünü ise Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan yapacaklardır.

Etkinliğe Üniversitemizin idari, akademik personeli ile öğrencileri ve tüm Çorum halkı davetlidir.