Fakültemizde "Bilinmeyen Marmara’da Antik Bir Kent: Parion" Konferansı Düzenlenecektir

Antropoloji Kulübü etkinlikleri çerçevesinde, 30 Mart 2018 Cuma günü 15.00'te Fakültemiz Abdulkadir Ozulu Konferans Salonunda "Bilinmeyen Marmara’da Antik Bir Kent: PARİON" konulu bir konferans düzenlenecektir. Konferansa konuşmacı olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat KELEŞ katılım sağlayacaktır.

Propontis bölgesinin güneyinde bulunan, jeopolitik konumu dolayısıyla tarihin her döneminde bölgede söz sahibi olmak isteyen egemen güçlerin elinde tutmak istedikleri bir antik kent durumundaki Parion, kazı başkanı Prof. Dr. Vedat KELEŞ tarafından tüm detayları ile anlatılacaktır.

Konferansa tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.