AKTS'ye Uygun Ders Bilgi Formlarının Oluşturulması ve Güncellenmesi

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından gerçekleştirilmekte olan Kurumsal Dış Değerlendirme sürecine giren ve aynı zamanda ISO 9001:2015 kalite belgesi almak üzere çalışmalara başlamış bulunan Üniversitemizde sürecin başarılı bir şekilde sonuçlanması açısından Kalite Güvencesi konusundaki işlemlerin tamamlanması büyük önem arz etmektedir. İlgili sürecin bir uygulaması olarak, Üniversitemiz genelinde AKTS temelli ders bilgi formlarının yeniden düzenlenmesi/güncellenmesi çalışmalarına hız verilmiştir.

Bu kapsamda, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının da görüşü alınarak en son 27.06.2018 tarihinde güncellenmiş "Ders Bilgi Formlarının Hazırlanmasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar"a dair bir dosya (Kılavuz) ile örnek bir Ders Bilgi Formu (Çağatay Türkçesi) ekte Fakültemizin tüm akademik personelinin istifadesine sunulmuştur.