Ek Kontenjan ile Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz için Muafiyet Sınavı Yapılacaktır

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Fakültemiz programlarına Ek-Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II.(İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II.” için muafiyet sınavları yapılacaktır.

Muafiyet başvuruları Öğrenci Bilgi Sistemi (Otomasyon / HUBİS) üzerinden yapılacaktır. Sınava Katılmak isteyen öğrenciler 14 Ekim 2019 tarihine kadar (Otomasyon / HUBİS) üzerinden sınava katılmak istediklerini belirteceklerdir.

NOT:

1. Her dersin sınavı 40'ar dakika olmak üzere toplam 80 dakika olarak tek oturumda yapılacaktır. Sınava katılmak zorunlu olmayıp; sınava katılan öğrenciler başarılı oldukları takdirde adı geçen derslerden muaf olacaklardır. Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler.

2. Her öğrenci kendi Fakültesinde sınava girecektir.

MUAFİYET SINAV TARİHİ : 15 Ekim 2019

MUAFİYET SINAV SAATİ : 14.45