Yabancı Dil ve Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı Dersleri Muafiyet Sınavları

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemiz programlarına kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II (İngilizce)” ile “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II” dersleri muafiyet sınavları yapılacaktır.

Muafiyet Sınavı başvuruları elektronik ortamda Öğrenci Bilgi Sistemi (Otomasyon / HUBİS) üzerinden yapılacak olup sınava katılmak isteyen öğrenciler 06 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar sınava katılmak istediklerini belirteceklerdir.

1: Muafiyet Sınavı tek oturumda yapılacaktır ve iki dersin sınavı 40'ar dakika olup, toplam süre 80 dakikadır. Sınava katılmak zorunlu olmayıp sınava katılan öğrenciler başarılı oldukları takdirde adı geçen derslerden muaf olacaklardır (Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler.)

2: Her öğrenci kendi Fakültesinde sınava katılacaktır.

3: Sınavlara sadece 1. Sınıf öğrencileri başvurabilir.

MUAFİYET SINAV TARİHİ       : 11 Eylül 2019

MUAFİYET SINAV SAATİ         : 14: 00

Muafiyet sınav yeri Fakültemiz girişindeki panoda ilan edilecektir.