Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız İçin Yetenek Kapısı Platformu

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir İnternet platformu olan "Yetenek Kapısı"nı öğrenci ve mezunların hizmetine sunmuştur. Kariyer Merkezleri'nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan 'Yetenek Kapısı' platformu öğrenci/mezunların ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlayan bir kariyer platformudur. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız, 'Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak kariyer merkezimiz tarafından yönetilecek kariyer ağına ilk adımı atabilecek, oluşturulan profil aracılığıyla,kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimlerden yararlanabileceklerdir. Ayrıca 'Yetenek Kapısı'işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştıracak bir platformdur.

Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı Yetenek Kapısı'na üye olmaya davet ediyoruz. Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayarak gerekli bilgileri doldurunuz.