Fakültemiz Öğrencileri İçin Ders Kayıtları 22 Eylül'de Başlıyor

Öğrencilerimizin sisteminde yayınlanmış olan güz dönemi derslerini kontrol etmeleri ve tespit edilen konuları yine sistem üzerinden mesaj olarak bildirmeleri kayıtlanma işleminin doğru ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlayacaktır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi

Başlangıç Tarihi ve Saati: 22 Eylül 2020 Salı Saat: 15:00

Bitiş Tarihi ve Saati: 04 Ekim 2020 Pazar Saat: 23:59

Ders Kayıt İşlemlerinde Dikkat Edilecek Hususlar
1.Kayıt yenileme işlemlerinin tümünden öğrencinin bizzat kendisi sorumludur.
2.Öğrenci, akademik takvimde belirlenen süre içinde derslere kayıt yaptırmak zorundadır.
3.Kaydını yenilemeyen öğrenci ders alamaz, sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz. 4.Katkı payı/öğrenim ücreti ödeme yükümlülüğü olan öğrenciler, ödeme yaptıktan sonra ders seçimi yapabilirler.
5.Öğrenci, normal olarak alması gereken yarıyılda almadığı veya alıp da başarılı olamadığı derslere, o derslerin verildiği ilk yarıyılda, en alt yarıyıldan itibaren alamadığı ya da başarısız olduğu derslerden başlayarak öncelikle kaydolmak zorundadır.
6.Üçüncü yarıyıldan itibaren GANO'ya bakılmaksızın öğrencinin bir yarıyılda kaydolabileceği derslerin azami kredi miktarı, o yarıyıl için belirlenmiş kredi miktarının 1/3'ten fazlasını geçemez.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.
Hitit Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim–Öğretim ve Sınav Yönetmeliği için tıklayınız.