1. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine: Oryantasyon Eğitimi

Fakültemiz 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak oryantasyon eğitimi düzenlenecektir.

Üniversitemizin tanıtımı, eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal aktiviteler ve etkinliklere katılım, öğrencilerimizin sahip oldukları haklar, ders kayıtlanma, devam-devamsızlık, ders muafiyeti, sınavlar,  bağıl  değerlendirme, merkez  ve  eğitim  birimlerimizdeki  kütüphane  hizmetleri, kütüphanelerimizden  kitap  alma  ve  süre  uzatımı,  Erasmus+,  Mevlana  ve  Farabi  değişim programları, bu programlara başvuru işlemleri, spor etkinlikleri, kulüp faaliyetleri, beslenme, ring servisi, kredi ve burslar, kültürel etkinlikler gibi konularda detaylı bilgilerin verilmesine yönelik olarak oryantasyon eğitimi düzenlenecektir.

KATILIMCILAR

1-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı