2020-2021 Bahar Dönemi Mazeret Sınavı Başvuruları

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde;

- Sağlık sorunu yaşamaları,

- Birinci derece yakınlarının vefat etmesi,

- veya sınava girmesine engel teşkil eden haklı ve geçerli başka bir mazereti olması

sebebiyle ara sınavlara katılamayan öğrencilerimiz için mazeret sınavları düzenlenecektir.

Mazeret sınavlarına girebilmeleri için öğrencilerimizin;

1. Ekteki formu çıktı alıp okunaklı bir şekilde doldurmaları ve ardından PDF veya resim formatında taratmaları,

2. Mazeretlerini gösterir belgelerini (sağlık raporu, ölüm belgesi, haklı ve geçerli mazeretini belirten dilekçe vb…) yine okunaklı bir şekilde taratıp her iki belgeyi de fef@hitit.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Not 1: Fakültemiz bölümlerine ait mazeret Sınavları 25-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olup sınavların uygulanışı ve tarihleriyle ilgili bilgilendirmeler HUBİS üzerinden veya diğer kanallardan dersin sorumlu öğretim elemanları tarafından yapılacaktır.

Not2: Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı tarafından yürütülen Türk  Dili,  Atatürk  İlkeleri  ve  İnkılap  Tarihi,  İngilizce,  Uygulamalı Bilgisayar  Teknolojileri  Kullanımı,  İş  Sağlığı  ve  Güvenliği derslerinin mazeret sınavları 24 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olup, ilgili bilgilendirmeler  http://ortakdersler.hitit.edu.tr/ adresinden takip edilebilir.

Not 3: E-posta gönderdikten sonraki 24 saat içerisinde "Başvuru dilekçeniz alınmıştır." cevabı yazılacaktır. Bu cevabı almazsanız Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi ile irtibata geçiniz.

Not 4: Son başvuru tarihi 10 Mayıs saat 16.00 olup dilekçelerin/belgelerin bu tarih ve saate kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten/saatten sonra gönderilen hiçbir belge ve dilekçe işleme alınmayacaktır.