FAKÜLTEMİZE UĞURLUDAĞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ’NDEN ZİYARET

Uğurludağ Çok Programlı Lisesi Müdürü Ali ÜNAL ve Coğrafya Öğretmeni Kaan DAĞDELEN eşliğinde bir grup lise öğrencisi Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimize Fizik, Kimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümlerimizin Laboratuvarlarının yanı sıra Merkez Kütüphanemiz tanıtılmıştır. Daha sonra Dekanımız Prof. Dr. Emre GÜLER’i ziyaret eden misafir grubu, Eğitim-Öğretim faaliyetlerimizi sürdüren Fen Bilimleri Bölümleri, ve Sosyal Bilimler Bölümleri açısından bilgilendirilmiş ve üniversite öğrenimleri için Fakültemiz bölümlerine davet edilmişlerdir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren okul müdürü Ali ÜNAL ilerleyen zamanlarda Fakültemiz ile ikili işbirlikleri içinde olmak istediklerini belirtmiş ve böylesi güzel bir ortamda bulunmaları nedeniyle şahsı ve okulu adına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a teşekkürlerini iletmişlerdir.