Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nin ANARSAN Özel Sayısı Yayımlandı

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) 11. yayın yılı içerisinde ilk defa bir Özel Sayı ile okuyucularının karşısına çıkmanın mutluluğu içerisindedir.

Antropoloji, Arkeoloji ve Sanat Tarihi alanlarının her 3’ünün de içerisinde olduğu tek sempozyum olan “Uluslararası Antropoloji, Arkeoloji ve Sanat Tarihi Sempozyumu (ANARSAN)” 08.10.2018 – 09.10.2018 tarihlerinde Hitit Üniversitesi Antropoloji Bölümü öncülüğünde, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümlerinin de katkılarıyla Çorum’da gerçekleştirilmiştir. Farklı üniversitelerden alanında uzman bilim inanları, çalışma alanlarıyla ilgili fikirlerini bu sempozyumda ortaya koymuşlar ve sunumlarından genişlettikleri çalışma konularını Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) Özel Sayısıyla bilim dünyasının katkılarına sunmuşlardır.

HÜSBED’in ulusal ve uluslararası olmak üzere on beş (15) farklı veri tabanı ve indeks tarafından taranması, Özel Sayıda yayımlanan makalelerin gerek ülkemizde gerek ise ülke dışında daha fazla bilim insanlarına ulaşmasını sağlayacaktır.

Dergimizin Özel Sayısında hakem/panelist görevinde bulunan değerleri akademisyenlere teşekkür ederiz.