Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinliği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çorum Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak 08-14 Mart tarihleri arasında “Bilim ve Teknoloji Haftası” kapsamında düzenlenen etkinliklere bu yıl Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Şafak BULUT, Arş. Gör. Aslı KARA ve Arş. Gör. Burçin ÖZÇELİK katılım göstermişlerdir. Çorum Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Murat OCAK ile Şube Müdürü A. Hikmet ŞENLER ve Teknisyen H. Can TOPDAL’ın katıldığı etkinlik kapsamında 23 Nisan Ortaokulu öğrencilerine “Bilim ve Nanoteknoloji” konulu sunumlarını gerçekleştiren akademisyenlerimiz sunum sonunda öğrenciler ile bilimsel söyleşide bulunmuşlardır.