"Atatürk ve Sanat" Konferansı Düzenlendi

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla Fakültemiz Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra KESKİN'in konuşmacı olarak yer aldığı "Atatürk ve Sanat" Konferansı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Konferans, 11.00'de  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özer ŞENÖDEYİCİ açış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Doç. Dr. Keskin ‘’Atatürk ve Sanat’’ temalı sunumuna başladı. Sunumda Atatürk’ün sanata ve sanat tarihine verdiği önem, fotoğraflarla ve alıntılarla dinleyicilere aktarıldı.

Öğrencilerimiz ile akademik/idari personel tarafından ilgiyle dinlenen ve yoğun katılımın gerçekleştiği panel kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Bu panel vesilesiyle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz.