Üniversitemiz Birincisi ve Üçüncüsü Fakültemizden Çıktı

Üniversitemizin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor Kompleksinde coşkuyla kutlandı.

Mezuniyet törenine, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Garnizon Komutanı Per. Kd. Alb. Ferhan Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, 2020-2021 eğitim öğretim dönemi mezunları arasında “üniversite birincisi” olan 52 yaşındaki Fakültemiz Tarih Bölümü öğrencisi Sema Büyükyabat’ın konuşmasıyla devam etti.

Sözlerine, “Sizlerin huzurunda olmak benim için büyük onur ve sevinç” diyerek başlayan Büyükyabat, şöyle konuştu:

“30 yıl önce ara verdiğim eğitim hayatıma başlamış olmanın haklı gururu ve heyecanıyla ilk günden bugüne kadar şevkimi ve heyecanımı hiç kaybetmedim. Her ne kadar bu 4 yılın 1,5 yılını salgın sebebiyle evde geçirmiş olsak da uzaktan devam ettiğimiz bu dönem dahi benim için çok özel ve güzeldi. Zira üniversite benim için hayallerimin, umutlarımın, özlemlerimin gerçeğe dönüştüğü, ete kemiğe büründüğü yerdi. Büyük hediye ve inanılmaz fırsattı. Bu 4 yıl boyunca maddi manevi her alanda destek olan eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum.”

Fakültemizde dereceye giren diğer öğrencilerimiz Üniversite üçüncüsü Esen ÖZEREN ile Buket UYSAL da mezuniyet belgelerini ve hediyelerini Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özer ŞENÖDEYİCİ ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İsa SARI ile Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ALTUNDAĞ'ın einden aldılar.

Instagram Twitter Facebook Youtube