2022 Yılı Mezuniyet Törenimiz Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2022 yılı mezuniyet töreni, yoğun bir katılımla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özer Şenödeyci, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İsa Sarı, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Altundağ, Fakültemiz öğretim elemanları ve ayrıca öğrencilerimizin ailelerinin de katıldığı törende İstiklâl Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsa Sarı, açış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin flüt dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen törende, dereceye giren öğrencilerimize belge ve plaket takdimi yapıldı. Kep fırlatma ve müzik yayını ile devam eden törene katılım oldukça yoğundu. Hitit kralını ve kraliçesini temsilen törene iştirak eden Özgür Pehlivan ve Büşra Aykaç da, geleneksel Hitit kıyafetleriyle öğrencilerimizin fotoğraf karelerinde yer aldılar.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.