Arkeoloji Programı Öğrencimizden TEKNOFEST'te Büyük Başarı

Arkeoloji programı öğrencimiz Mücahit Koç, Teknofest 2022 finallerinde "Turizm Teknolojileri" konusunda yarışmaya hak kazanarak Üniversitemizi ve ilimizi başarıyla temsil etti.

GvzAsist Takımı bünyesinde görev yapan öğrencimiz; ürünlerini sergilemek üzere 2400 proje arasından ilk 40'a girerek dünyanın en büyük teknoloji festivallerinden biri olan TEKNOFEST Rize 2022’ye davet edildi. Rize'de bulunan stantta TUBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal başta olmak tum ziyaretçilere sunum gerçekleştirdi.

Öğrencimiz burada ilk 10 arasında yer alarak Samsun'da 30 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla düzenlenecek olan TEKNOFEST Samsun Final sunumlarına katılmaya hak kazandı.

Öğrencimize Samsun'da başarılar diler, desteklerinizi bekleriz. 🎉👏